Hinnasto

Kyselyt sähköpostiin;

KakkustudioSuviEkman@gmail.com

Löydät meidät myös facebookista!

Etsi Resepti

Ruokablogien kärki

perjantai 28. helmikuuta 2014

Kakku metsästysseuran hirvijuhliin

Isäni oli tänä vuonna järjestämässä seuransa hirvipeijaisia ja pyysi minua vanhojen rouvien avuksi kermakakkujen koristeluun. Ja kun isi pyytää, tytär tekee työtä käskettyä ja niin aamupäivä kuluikin kakkuja pursoitellen hyvässä seurassa nauru helisten!

Tulipa mieleen isäni kanssa puhuessa, että minähän voisin myös tehdä sinne jonkun kakun, arvonnan palkinnoksi! Isällä ei ollut mitään toiveita kakun suhteen, tai oikeammin minä tylsästi ilmoitin tekeväni juuri sellaisen kun mielin.

Kakkuun tein ihanat isot ruusukkeet (tai ruttukukat, niinkuin minä sanon) ja kakusta piti alunperin tulla kolmikerroksinen, mutta kun toinen kukka särkyi ja heitin (=tiputin) kakun keskimmäisen kerroksen pohjan lattialle, typistyi kakkuni kaksikerroksiseksi!

Kaikista kerroksista tein erilaiset. Ylimpään kerrokseen sujahti vanhan tottumuksen mukaan Red Velvet ja valkosuklaakreemi ja alimpaan Vaniljapohja sekä tummasuklaakreemi. Keskimmäinen pohja oli appelsiini ja siihe väliin piti tummasuklaakreeminkin mennä. Vaniljan kanssa olin suunnitellut mokkakreemiä, mutta kuten sanottu, oli vähän tilanteita ja tulos on mitä on.. Hyväähän se takuulla on, eikä kakun koolla ollut väliä, joten kukaan ei koskaan jää kaipaamaan puuttuvaa kerrosta!

Sitten kuvia:

Viimeinen talvinen kakku tänä talvena

Siniharmaan kakun pinnalta valkoiset pursoitukset erottuivat edukseen!

Seuran logo, Porin Eteläinen metsästysseura vuodesta 1975
Ruttukukka ♥

1 kommentti: