sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Orkidea ♥

Voi ihana uusi muottini, olen rakastunut!

Jo jonkin aikaa olet laatikkoni syövereissä lymyillyt ja odottanut hetkeä, koska pääsisit käsittelyyni. Tänään päiväsi koitti ja loppu onkin historiaa!

Vihdoin sain siis inspiraation käyttää uutta muottiani, jonka käyttöä olen siirtänyt, syystä ettei minulla ole ollut ns. kukkalankaa (ohuen ohutta rautalankaa) ja olen jotenkin uskotellut itselleni ettei kukista tule hyvännäköisiä ilman sitä. Pyhpah, väärässä olin.

Kukat oli tosi helppo tehdä, ihan ilman ohjeita, kunhan vain vähän katsoi orkidean kuvaa netistä, niin se riitti.

Tässä tämän illan tuotos, olen kyllä ihan tyytyväinen, vaikka apuna hääri jälleen poika 3v ja neiti 7kk

Kaunis kukka, vähällä vaivalla

5 kommenttia:

 1. Onko sulla käytössäsi confetin 6 osainen Singapore orkidea -muotti? Itsellä lojunut sellainen vuosikaudet laatikossa mutten ole saanut aikaiseksi sitä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Käytössäni on kolme osainen muotti, alkuperästä en ole varma, koska ostin sen eräästä leivontatarvike-kirpusta, facebookista :) Millainen tuo singapore muottisarja on? Kiinmostus heräsi heti :)

   Voin laittaa kuvia orkideamuoteistani kunhan ehdin kuvaamaan!

   Poista
 2. Äh, tarkoitin 5 osainen. Se on siis tämä: http://www.confetti.fi/epages/Confetti.mobile/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/103FF035&Locale=fi_FI
  Myyjä ei tätä aikoinaan erityisesti suositellut kun on niin vaikea, mutta enhän sitten voinut uskoa :D En ole mitään kunnollista ohjetta kukan tekoon löytänyt ja sen myötä vähän jäänyt kokeilemattakin.

  VastaaPoista